2 september 2013

Informationsmöte om Sfinx för dig som vill vara med om starten av ett socialt företag

I Sfinx inkubator får du kompetensutveckling, praktik, coachning, hälsoinsatser och mentor. Samtidigt är du med i starten av ett socialt företag som nu söker kollegor.

 Vi rekryterar just nu till fyra företagsidéer:

  1. Ekonomisk redovisning Ett företag som arbetar med redovisning/bokföring är startat. Företaget söker nu dig som är serviceinriktad och har erfarenhet av lönehantering, bokföring och fakturering.
  2. Skoputs. Sveriges första ambulerande skoputsföretag är startat. Företaget erbjuder företag och privatkunder professionell skoputs. Företaget behöver nu förstärkning och söker dig/er som vill lära skoputsningens ädla konst, är serviceinriktad och tycker om att möta nya människor.
  3. Second Hand Ett företag som skall sälja secondhand står i startgroparna att starta. Företaget kommer troligtvis att etableras i mölndalstrakterna och söker dig som är serviceminded, beredda att “ta i” (lyfta och bära,) gillar att jobba i team och har körkort.
  4. Möbelmåleri/ ”Shabby Elegance”. Ett företag inom möbelmåleri är startat. Företaget som ligger i mölndal arbetar med att göra om möbler i ”shabby elegance”-stil. Företaget söker dig som är intresserad av praktiskt arbete med målning och möbeldesign. Ett stort plus är om du har tapetserarkompetens

 

Intresserade kommer att erbjudas praktiskt arbete i företaget samt kompetensutveckling i hur det är att utveckla ett företag. Förutom intresset för det praktiska arbetet skall du också vara intresserad av att delta i den gemensamma processen att starta företaget.

Vill du veta mer? Kom på ett av våra informationsmöten!

Mötena hålls på Sfinx inkubator som ligger i Pustervikspassagen (nära Järntorget). Du kan gå in från Pusterviksgatan 3 eller från Norra Allégatan 5. Sfinx är på tredje våningen.

 

Anmälan krävs: Anmäl dig till informationsmöte genom att skicka en
e-post till birgitta.hallin@coompanion.seeller ring 031-744 01 60! 

 

Välkommen!

Läs mer här om socialt företagande!

Dela

%d bloggare gillar detta: