4 oktober 2013

Informationsmöte om Sfinx för dig som vill vara med och starta ett socialt företag

I Sfinx inkubator får du kompetensutveckling, praktik, coachning, hälsoinsatser och mentor. Samtidigt är du med i starten av ett socialt företag som nu söker kollegor.

 Vi rekryterar just nu till fyra företagsidéer:

  1. Café- och Caterings-verksamhet Café Tellus håller till i Folkuniversitetets lokaler. En fördel för detta jobb är om du har erfarenhet inom service, kassa, beredning av mat eller liknande. Arbetstider kan variera. Vi söker dig som kan arbeta morgon- och kvällsskift och vissa lördagar och vill ha en sysselsättning i en caféverksamhet.
  2. Skoputs. Sveriges första ambulerande skoputsföretag är startat. Företaget erbjuder företag och privatkunder professionell skoputs. Företaget behöver nu förstärkning och söker dig/er som vill lära skoputsningens ädla konst, är serviceinriktad och tycker om att möta nya människor.
  3. Second Hand Ett företag som skall sälja secondhand står i startgroparna att starta. Företaget kommer troligtvis att etableras i mölndalstrakterna och söker dig som är serviceminded, beredda att “ta i” (lyfta och bära,) gillar att jobba i team och har körkort.
  4. Möbelmåleri/ ”Shabby Elegance”. Ett företag inom möbelmåleri är startat. Företaget som ligger i mölndal arbetar med att göra om möbler i ”shabby elegance”-stil. Företaget söker dig som är intresserad av praktiskt arbete med målning och möbeldesign. Ett stort plus är om du har tapetserarkompetens

 

Intresserade kommer att erbjudas praktiskt arbete i företaget samt kompetensutveckling i hur det är att utveckla ett företag. Förutom intresset för det praktiska arbetet skall du också vara intresserad av att delta i den gemensamma processen att starta företaget.

Vill du veta mer? Kom på informationsmöte 4 oktober kl 11-12!

Mötet hålls på Sfinx inkubator som ligger i Pustervikspassagen (nära Järntorget). Du kan gå in från Pusterviksgatan 3 eller från Norra Allégatan 5. Sfinx är på tredje våningen.

 

Anmälan krävs: Anmäl dig till informationsmöte genom att skicka en e-post till birgitta.hallin@coompanion.se eller ring 031-744 01 60!

Välkommen!

Läs mer här om socialt företagande!

Dela

%d bloggare gillar detta: