7 april 2014

Unshade – nytt ljus på svensk kultur

UnshadeDags att satsa utomlands? Sverige har många skickliga och inflytelserika konstnärer, designers, musiker och dansare som har haft möjligheten att utvecklas utomlands. Har du också en dröm om att hitta en ny marknad för din konst och kreativitet? Kanske börja turnera i Asien, göra en utställning i en europeisk storstad eller sätta upp en föreställning i Moskva? Vill du få kvalificerad vägledning och utveckla din verksamhet till nya internationella marknader?

Business Sweden startar nu projekt UNSHADE där kulturföretag såsom musikgrupper, danskompanier, konsthantverkare, filmskapare, designers och bildkonstnärer kommer att kunna få hjälp att utveckla och förbereda sig för en internationell satsning. Syftet är att nå ut till en större publik och att få fler kunder. Den 7 april startar UNSHADE med en inspirationsträff som är kostnadsfri och öppen för alla intresserade.

Eftermiddagen innehåller ett intressant föredrag av en inspiratör, fördjupad information samt möjlighet att ansöka om deltagande i projektet UNSHADE. Sju grupper/företag  kommer så småningom att väljas ut. För att delta i UNSHADE bör man vara redo att investera tid och energi kring en utlandssatsning.

Mer information och anmälan här!

 

Dela

%d bloggare gillar detta: