14 maj 2014

Stora sociala företagsdagen 2014

IMG_6085

1000 jobb i sociala företag 2020

Göteborg har flest arbetsskapande sociala företag i hela Sverige!

Här samarbetar myndigheter, entreprenörer och företagsstödjare för människors möjligheter att genom företagande tillsammans få arbete och gemenskap.

Temat för årets konferens är att nu lägger vi in en högre växel så att det blir fler jobb och företag och mer affärer, inte minst med Göteborgsregionens alla företag som är intresserade av att ta socialt ansvar lokalt. Vi siktar mot ett mål med 1000 jobb i sociala företag 2020 och vi är säkra på att det kan bli ännu fler om vi hjälps åt. stora_sociala_ftgsdagen2014_3

Ur programmet

Dagen arrangeras av Coompanion i samarbete med Göteborgsregionens Sociala företag, CSR Västsverige, Ekobanken och Mikrofonden VAST

Ladda ned programmet här!

 

Förra året, på Kronhuset, blev det fullsatt. I år satte vi först gränsen till 220 platser på Svenska Mässan. Nu har vi utökat och 340 personer har vi möjlighet att ta emot. Väntelista finns då dessa snabbt blev fullbokade.

Kolla in bilder och se filmer från  arrangemanget 2013 här!

Dela

%d bloggare gillar detta: