23 maj 2014

Inspirationsdag om idéburen vård- och omsorg

Tillvaxtverket

Temadag 23 maj kl 10-16

Inspirations- och nätverksdag för alla som är nyfikna på, skulle vilja driva eller driver idéburen vård och omsorg.  På förmiddagen medverkar Roger Spear, professor i socialt entreprenörskap från Roskilde universitet om hur idéburen vård och omsorg bidrar till välfärden. Du får också möjlighet att lyssna på Erika Lörinczy, prisad äldreomsorgschef från Borås som är nytillträdd verksamhetsledare på hemtjänstkooperativet CASA Berget . På eftermiddagen kommer du att få en förståelse för hur en sådan verksamhet kan startas. Du får kunskap om Lagen om valfrihet och du får prata mer med personer som startar och driver idéburen vård och omsorg. Ladda ned inbjudan och program här! Lyssna på eldsjälar, bygg nätverk och få fördjupade kunskaper.

erika_roger

Plats

E-hive, Östra Larmgatan 16 (bredvid Restaurang Soho) Här kan du se en karta!

Tid

Kl 10-16

Anmälan och mer information

Anmäl senast 19 maj till Coompanion Göteborgsregionen Mer information kan du få av Joachim Keim på Coompanion Göteborgsregionen. Arrangemanget är kostnadsfritt då det är en del av Tillväxtverkets satsning på Idéburen vård och omsorg. I satsningen ingår flera aktiviteter för både de som redan driver verksamhet och för dig som funderar på att starta idéburen verksamhet inom vård och omsorg. Läs mer här om övriga aktiviteter!

Dela

%d bloggare gillar detta: