2 oktober 2014

I vår erbjuder vi styrelsecoachning

joachim_keim_039Värdeskapande styrelse start 5/2
– styrelsecoachning

Alltför ofta blir styrelsearbetet mer ett ”offer för omständigheterna” och styrelseledamöterna upplever att de har fullt upp med att bara hålla verksamheten flytande och alla parter glada. Hur vore det med en smörjning av organisationen så att mycket av det praktiska kan klaras av utanför styrelsemötena, att ansvaret för det dagliga är tydligt fördelat och såväl medarbetare som medlemmar och styrelseledamöter har fokus på utveckling?

Den här kursen/coachningen syftar åt att skapa ett sådant styrelsearbete. Kursen leds av Joachim Keim, företagsutvecklare på Coompanion och erfaren styrelseledamot. Men minst lika viktigt i denna kurs som de teoretiska delarna är att få inblick i hur olika föreningar arbetar och utbyta erfarenhet med varandra.

OBS! 20 % nedsatt pris om du bokar före 31/12
Läs mer här om styrelsecoachning!

Dela

%d bloggare gillar detta: