5 februari 2015

Styrelsecoachning – hur skapar styrelsen värde i verksamheten?

möte_611Alltför ofta blir styrelsearbetet mer ett “offer för omständigheterna” och styrelseledamöterna upplever att de har fullt upp med att bara hålla verksamheten flytande och alla parter glada. Hur vore det med en smörjning av organisationen så att mycket av det praktiska kan klaras av utanför styrelsemötena, att ansvaret för det dagliga är tydligt fördelat och såväl medarbetare som medlemmar och styrelseledamöter har fokus på utveckling?

Den här kursen/coachningen syftar åt att skapa ett sådant styrelsearbete. Kursen leds av Joachim Keim, företagsutvecklare på Coompanion och erfaren styrelseledamot. Men minst lika viktigt i denna kurs som de teoretiska delarna är att få inblick i hur olika föreningar arbetar och utbyta erfarenhet med varandra.

Vem är kursdeltagare?  Vi tror att du är styrelseordförande, styrelseledamot eller verksamhetsledare i en etablerad förening, kooperativ eller annat företag.

Omfattning och pedagogiskt upplägg

Vi träffas fem tillfällen á tre timmar under februari-juni 2015. Varje tillfälle har ett tema och inleds med ett teoretiskt avsnitt. Därefter ägnas tiden åt att gemensamt utveckla det egna  styrelsearbetet utifrån utmaningar med stöd i gruppen.

Antal deltagare är begränsat till 16 personer.

Plats:  Coompanion, Packhusplatsen 2

Tid: kl 16-19  vid följande datum:

Pris

För medlemmar 3 500 kr / person inkl moms
För icke-medlemmar 4 500 kr / person inkl moms

Anmälan gör du på denna länk senast 31 januari!

Anmälan är bindande men kan överlåtas åt annan person i samma organisation.

 

Dela

%d bloggare gillar detta: