24 mars 2015

Delandeekonomi och kooperativ – frukostseminarium i Alingsås

delandebild2Är du nyfiken på “delarörelsen” eller redan del av det som brukar kallas kollaborativ ekonomi.  Kanske driver du kooperativ eller förening eller ett nätverk som bidrar till  att använda resurser mer effektivt genom samarbete? Då är du välkommen på en nätverksfrukost kring detta tema.

Vilka initiativ finns i Alingsås på området? Hur kan vi arbeta för att stärka kollaborativ ekonomi i Alingsås?

Vi bjuder på frukost som står framdukad från kl. 7.30. Vi avslutar kl. 9.00 men häng gärna kvar till kl. 10.00 och fortsätt samtalen!

Eventet är en del av Framtidsveckan i Alingsås och arrangeras av Coompanion, Studiefrämjandet och Cykelköket. Mer info finns här: http://alingsas.framtidsveckan.net/program/hur-kan-vi-dela-vara-resurser-med-varandra/

Anmäl till Lovisa Börjesson om du vill komma så räcker frukosten säkert till alla. (Anmäl även ev. allergier/specialkost.)

Varmt välkomna!

Dela

%d bloggare gillar detta: