16 november 2015

Styrelseutbildning med fokus sociala företag

Styrelseutbildning SF PO

Coompanion erbjuder under vintern 2015 en styrelseutbildning för ledamöter i sociala företag. Utbildningen är på tre tillfällen om vardera tre timmar inklusive rast och tilltugg. Start kl 17:00 varje gång.

Den riktar sig främst till personer som inte dagligen arbetar med eller i sociala företag men som vill bidra med sin tid och kompetens till de allt fler sociala företag som växer fram och som är i behov av erfarna och engagerade ledamöter.

Sociala företag

Med sociala företag menar vi i första hand de vars primära syfte är att skapa jobb för personer som har det svårare på arbetsmarknaden. Dessa sociala företag ska erbjuda delaktighet för medarbetarna t ex genom ägande/medlemskap i företaget och där överskottet ska återinvesteras i företaget eller i nya företag som har samma syfte.

Utbildningen är kostnadsfri och finansieras av Social resursförvaltning, Göteborgs Stad. Läs mer här om innehållet och hur du anmäler dig.

 

 

Dela

%d bloggare gillar detta: