23 februari 2016

Inspiration digital kommunikation – medlemsfrukost

nadja_andersson_141Hur använder du digitala verktyg som Facebook, Twitter, Instagram och LinkedIn? Den här frukosten vänder sig till dig som inte anser dig vara expert på sociala medier men som är nyfiken på hur den digitala närvaron kan bli mer effektiv. Kanske har du funderat på att börja Twittra, men inte riktigt sett poängen? Kanske märker du att er Facebooksida inte röner någon uppmärksamhet?

Många organisationer känner ett tryck att vara mer närvarande i sociala medier. Var man ska vara beror på vilka mål man har med sin digitala närvaro. Är det relationsbygge eller är det omvärldsbevakning? Och valet avgörs också av vem man vill nå och när. Målet med frukosten är att få kännedom om de vanligaste verktygen och hur man väljer vad som är lämpligast för just din organisation.

Om intresse finns kommer vi att gå vidare och anordna fler frukostar på detta temat där ett verktyg står i fokus vid varje tillfälle. T ex Instagram-skola, Twitterskola osv.

Ingrid Bexell Hultén och Nadja Andersson är kommunikatörer på Coompanion. Ingrid är aktiv på Twitter både privat, för Coompanion Göteborg och Coompanion nationellt Nadja är mest på Instagram också både för jobb och privat. Båda finns på Facebook. Det senare är ju inte så ovanligt idag. Däremot hoppas vi kunna delge erfarenheter av att vara en organisation på Facebook.

ingrid_bexell_hulten_011

 

OBS! Detta är ett arrangemang endast för medlemmar i Coompanion. Läs mer här om medlemsskapet!

Tid:  23 februari kl 8-9:30 på Coompanion

Plats: På Coompanion, Packhusplatsen 2.

Mer information: Skicka ett mail till goteborg@coompanion.se eller ring 031-744 01 60

Frukosten är kostnadsfri, men om du anmäler dig och inte avbokar senast 21 februari, debiterar vi 300 kr

Anmäl dig här senast den 19 februari!

Dela

%d bloggare gillar detta: