8 juni 2016

“Be a local” skapa kollaborativa gbg-upplevelser på Göteborgs Sharing Week

globalsharingweek2016Vill du vara med och skapa unika möten för Göteborgs besökare? Det kan gälla att låna ut grejor som kan förgylla resan. Eller bubblar du av idéer om vad besökare till vår region gärna skulle vilja uppleva tillsammans med en ”local”? Tänk dig själv att komma som ny till en stad och bli erbjuden att följa med på en “hundpromenad” eller att någon erbjuder sig att ta en fika med dig – alltså att få en bit av livet här i vår region med sig som upplevelse?

I workshopen ”Be a local” vill vi utveckla idén kring Meet a Local tillsammans med dig.

Initiativet kommer från Turistrådet och syftet är alltså att skapa möten mellan besökare och invånare och en hållbar turism – i delandets tecken.

Workshopen är en av två workshops där vastsverige.com_svensk_blagulCoompanion/Klädoteket medverkar under Global Sharing Week Göteborg 2016. Du kan anmäla dig till en eller till båda. Arrangemanget är kostnadsfritt (såvida du inte anmäler dig och inte dyker upp).

Var: Klädoteket, Amiralitetsgatan 2
Tid: 8 juni kl 8:30
Mat: Ja, bjuder på frukost och/eller lunch (allt är veganskt) beroende på vilken/vilka workshop du väljer
Kostnadsfritt (men avanmäler du dig inte före 6 juni debiteras du 300 kr)
Antal: max 30 pers
Anmälan senast 3 juni på länken ovan, först till kvarn

Välkommen!

Värdar: Kollaborativ Ekonomi Göteborg, Coompanion, Göteborgs Stad,  Klädoteket, Bzzt! och Turistrådet Västsverige i samarbete med med Studiefrämjandet Göteborgsregionen.

Mer information och anmälan hittar du här!

Välkommen!

Coompanion leder workshopen utifrån projektet Wear Wise som fått stöd av Västra Götalandsregionen. Syftet med projektet är att utveckla affärsmodeller, nätverk och erfarenheter därav för den kollaborativa ekonomin.

 

VG

Dela

%d bloggare gillar detta: