8 juni 2016

Bzzt vill bli kollaborativa! Var med och bidra till hur!

bzztBzzt är kooperativet som erbjuder ett nytt sätt att resa lokalt! Kanske har du sett de små gula taxipodarna i Göteborg? Nu vill de ta kollaborationen ett steg vidare och utveckla affärsmodellen så att den blir än mer transparent och involverande – kollaborativ alltså. Kom och var kollaborativ affärsutvecklare och skapa en tjänst som fler är med i.

Du får först en intro till Bzzt och kollaborativ ekonomi och sen kör vi! Lär känna ett spännande företag med hållbarhet och kollaboration i fokus och se hur du som bollplank och/eller idéspruta gör nytta för ett schyst företag! Få egna idéer och inspiration!

För dig som deltar i workshop 1 bjuder vi på frukost och för dig som deltar i workshop 2 bjuder vi på lunch, deltar du i båda får du både frukost och lunch.

Workshopen är en av två workshops där Coompanion/Klädoteket medverkar under Global Sharing Week Göteborg 2016. Du kan anmäla dig till en eller till båda. Arrangemanget är kostnadsfritt (såvida du inte anmäler dig och inte dyker upp).

Mer information och anmälan hittar du här!

Välkommen!

Var: Klädoteket, Amiralitetsgatan 2
Tid: 8 juni kl 10:55
Mat: Ja, bjuder på frukost och/eller lunch (allt är veganskt) beroende på vilken workshop du väljer
Kostnadsfritt (men avanmäler du dig inte före 6 juni debiteras du 300 kr)
Antal: max 30 pers
Anmälan senast 3 juni på länken ovan, först till kvarn

 

Värdar: Kollaborativ Ekonomi Göteborg, Coompanion, Göteborgs Stad,  Klädoteket, Bzzt! och Turistrådet Västsverige i samarbete med med Studiefrämjandet Göteborgsregionen.

Coompanion och Klädoteket medverkar utifrån projektet Wear Wise som fått stöd av Västra Götalandsregionen syftar till att utveckla affärsmodeller, nätverk och erfarenheter för den kollaborativa ekonomin.globalsharingweek2016

VG

 

Dela

%d bloggare gillar detta: