14 oktober 2016

Styrelseutbildning för ekonomiska föreningar och AB med flera delägare

eva_joachim_fyrkantFör vem?

För er som är styrelseledamöter eller blivande ledamöter i ekonomiska föreningar eller aktiebolag med flera ägare.

Bakgrund och mål

Målet med denna styrelseutbildning är att ge större kunskap om styrelsearbetet och det juridiska ansvaret för att skapa en effektivare hantering av styrelse- och ledningsfrågor. Kursen fokuserar på att ge bra verktyg att ta med sig till den egna styrelsen.
Utbildningen ger också ett tillfälle att träffa ledamöter i andra företag för utbyte av erfarenheter.

Om utbildaren

På Coompanion har vi i drygt 25 år arbetat med rådgivning, utbildning och konsultinsatser kring hur man startar och driver kooperativa företag. Flera av våra medarbetare är aktiva som externa styrelseledamöter i kooperativa företag. Vi har också genomfört ett hundratal styrelseutbildningar genom åren.

Kursinnehåll

Upplägg och pris

Utbildningen ges under en heldag med lunchuppehåll en timme och korta fikaraster på för- och eftermiddag. Utbildningen bedrivs huvudsakligen som föreläsning med diskussionsinslag och uppkommande frågor.
Tid: 14/10 2016, kl. 9.00 – 16.30

Plats: Coompanion, Packhusplatsen 2, Göteborg

Anmälan: Senast 3 oktober på denna länk!  Återtagen anmälan senare än 3 oktober debiteras men platsen kan överlåtas.
Om tiden inte passar kan ni skicka en förfrågan till kursledarna för att se om vi kan anordna ytterligare ett datum.
Priset för en styrelseutbildning är 1 900 kr per deltagare. För medlemmar i Coompanion är priset 1 500 kr. Moms tillkommer. (Faktura skickas.) Lunch och kaffe ingår i priset. Vi räknar med ett deltagande på mellan 10 och 15 personer. Blir det färre kan vi inte genomföra utbildningen.

Kursledare är Joachim Keim som är verksam som extern ledamot i flera kooperativa företag. Han har också stor erfarenhet av att hålla styrelseutbildningar. Joachim har genomgått Västsvenska Handelskammarens Diplomutbildning i styrelsearbete.

Välkommen!

Dela

%d bloggare gillar detta: