16 november 2016

Tala delande med pristagaren

Ipark-won-soon Seoul har Borgmästare Park Won Soon använt delandeekonomi som ett verktyg för att utveckla staden och ge människor ökad tillgång till tjänster och varor. Det gör honom till 2016 års pristagare av Göteborgspriset för en hållbar utveckling.

För dig som är intresserad av entreprenörskap ges nu chansen att träffa Park Won Soon i ett mindre exklusivt seminarium i samband med hans besök i Sverige. Vi sätter fokus på hur delandeekonomi kan förenas med nya företagsmöjligheter och Park Won Soon är särskilt intresserad av unga människors idéer därför hälsar vi unga entreprenörer välkomna till programmet. Hör Park Won Soon berätta om Souls arbete och lyssna till hans tips och råd till två Västsvenska projekt kring delandeekonomi. Affärsrådgivare finns på plats, så passa på att diskutera dina idéer med dem.

Tid: 16 november kl 14:30 -16:30

Plats: Lindholmen Science park, Lindholmsplatsen 1, Hus Kuggen, 4:e våningen

Anmälan på denna länk!

Ladda ned mer information här!

Dela

%d bloggare gillar detta: