12 april 2017

Ängås Trädgård – kök, café, catering

Antal platser: 5  

Ängås Trädgård är ett socialt företag inom Vägen ut! kooperativen som vänder sig till dig som varit arbetslös en längre tid. Där kan man pröva på arbetsuppgifter inom café/kök, livsmedelsförädling, odling och trädgård samt butik.

Inom ESF projekt grundsteget 1000 utvecklar Ängås Trädgård affärsområde Green Catering och kan därmed erbjuda 5 platser inom café/kök/catering. Målet är att öka din anställningsbarhet och kompetens.

Nya deltagare börjar med 20 dagars kartläggning. Om man trivs med uppgifterna och bedöms ha fallenhet för arbetet så kan man gå vidare till Rusta fasen. Denna fas består av projektets interna utbildningar samt en branschutbildning inom matlagning(beräknad start hösten 2017).

Vi söker dig som är:

Kontakta Jessica Dahlström för vägen in i projektet för deltagare

Dela

%d bloggare gillar detta: