13 april 2017

Kajskjul 46 – kök, konferens och catering

Antal platser: 5

Kajskjul 46 är ett socialt företag inom Vägen ut! gruppen som vänder sig till dig som varit arbetslös en längre tid. På Kajskjul kan man arbeta med uppgifter inom kök och konferens, Screentryck, Återbruk och Design samt Gröna Tjänster.

Inom ESF projekt grundsteget 1000 jobb utvecklar Kajskjul 46 affärsområdet Green Catering och kan därmed nu erbjuda 5 platser inom kök/konferens/catering. Målet är att öka din anställningsbarhet och kompetens.

Nya deltagare börjar med 20 dagars kartläggning. Om man trivs med uppgifterna och bedöms ha fallenhet för arbetet så kan man gå vidare till Rusta fasen. Denna fas består av projektets interna utbildningar samt en branschutbildning inom matlagning (beräknad start hösten 2017).

 

Vi söker dig som är:

Kontakta Jessica Dahlström för vägen in i projektet för deltagare

 

Dela

%d bloggare gillar detta: