6 oktober 2017

Vi söker ny ekonomiansvarig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ekonomiansvarig till Coompanion

Coompanion är företagsrådgivaren för samhällsentreprenörer och när man vill starta företag tillsammans. Vi verkar för att människor ska förverkliga sina idéer genom att starta företag tillsammans – varav många är kooperativ.
Det gör vi genom kostnadsfri rådgivning för tillsammansföretagare. Vi stödjer kooperativa och sociala företag genom kompetensutveckling, konsulttjänster och utvecklingsprojekt. I våra utvecklingsprojekt utvecklar vi det sociala entreprenörskapet för att Västsverige skall bli en hållbarare region.

I Göteborg är vi 15 anställda. Vi är drygt 100 kollegor på 24 andra Coompanion runt om i landet. Projekten vi ansvarar för driver vi i samarbete med myndigheter och organisationer i den sociala ekonomin/civilsamhället.

Vårt arbete präglas av engagemang, stor frihet och stort ansvar.

Vi söker dig som gillar utmaningar, är utvecklingsorienterad med stort eget driv och har vana av att jobba i en dynamisk miljö där det är många bollar i luften. Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede där vi också står inför att starta upp flera stora EU- projekt utöver de vi redan driver.

Förutom vår egen administration sköter vi även administrationen för ett nationellt dotterbolag, Coompanion Sverige Service AB, Mikrofonden Väst och Social Trade. Alla är de verksamheter som startat för att främja ett entreprenörskap som svarar mot samhälleliga utmaningar och leder till fler anställda i kooperativa företag.

Du kommer att ansvara för både vår egen ekonomiska administration och administration av våra projekt.
I arbetet ingår att sköta löpande redovisning och rapportering till vår verksamhetsledare. Du kommer att arbeta tillsammans med ekonomiassistenter som du kan komma att arbetsleda. Vi hoppas att du drivs av att få bygga upp en struktur för administration av de nya regionala och nationella projekten vars budget varierar mellan fem och 40 miljoner.

 

Vem är du?

Då vi befinner oss i en utvecklingsfas är det viktigt att driva och utveckla ekonomifunktionen med ett tydligt samordnat arbetssätt och med stort målinriktat fokus på utveckling av våra affärsstödjande processer.

Vi söker dig som har lägst eftergymnasial ekonomiutbildning och haft ekonomiansvar på ett företag, större förening eller ansvar för ett större projekt. En fördel om du har erfarenhet från verksamhet som har en geografisk spridning. Du är van vid och intresserad av att medverka till effektiviseringar av administrativa system genom – inte minst digital teknik. Du är en god pedagog som kan välja ut relevant data så att verksamhetsledare och dina kollegor får en god insikt och förståelse för ekonomin i organisationen.

Du är självgående, ansvarsfull och noggrann. Du har lätt för att kommunicera och du delar våra värderingar om att ekonomiska verksamheter med fördel drivs och ägs demokratiskt.
Har du erfarenhet från redovisning av EU-projekt eller motsvarande är detta meriterande.

Du har lätt för att samarbeta med andra, är rak och tydlig och starkt utvecklingsmotiverad.
Du är förändringsbenägen, positiv och inte är rädd för att ta i där det behövs.

Erfarenhet är ett krav och vi fäster också stor vikt vid din motivation och drivkraft. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

 

Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid

 

Information och ansökan

Ansöker gör du via mail snarast då vi tillämpar löpande urval och intervjuer: goteborg@coompanion.se

Mer information kan du få genom vår verksamhetsledare Naana Rench Tfn 0709-80 20 35

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och

rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

 

Klicka här för att se annonsen i PDF-format!

 

 

Dela

%d bloggare gillar detta: