29 november 2018

Affärer som ger samhällsnytta!

Missa inte prisutdelningen av Nyttigaste Affären! Vem blir årets vinnare?

Priset Nyttigaste Affären och Tillväxtverket bjuder in till en eftermiddag där de arbetsintegrerande sociala företagens samverkan med andra företag sätts i centrum.

Vi presenterar ny kunskap inom området, lyfter fram goda exempel på samverkan och premierar en affärsrelation mellan ett arbetsintegrerande socialt företag och ett annat företag.

 

 

Tid: 29 november, kl. 14:00 – 17:30

Plats: Johanneberg Science Park

Sven Hultins gata 1-2, Göteborg

 

Anmäl dig här

Program

Kl. 14.00. Kaffe och registrering

Kl. 14.30-16.00. Resultaten från Tillväxtverkets senaste studie om arbetsintegrerande sociala företags samverkan med övriga näringslivet med goda exempel och diskussion.

Kl. 16.00. Prisutdelning av Nyttigaste Affären och efterföljande mingel med något ätbart och drickbart.

 

Priset Nyttigaste Affären

Coompanion, HSB och Tillväxtverket delar varje år ut priset Nyttigaste Affären för att sätta fokus på hur företag kan göra verkligt nyttiga affärer – för sig själva, för kunderna och för samhället.

Det som belönas är ett affärssamarbete, så vinnarna är alltid minst två. Åtminstone en av aktörerna ska drivas demokratiskt, med samhällsnytta som drivkraft. Vinnarna ska ha en affärsrelation som ger ett mervärde – det kanske till exempel är klimatsmart eller skapar jobb åt personer långt från arbetsmarknaden.

Mer om Nyttigaste Affären och tidigare pristagare:
www.nyttigasteaffaren.se/

 

Kontakt

Ebba Westerberg,  projektledare Nyttigaste Affären, telefon:  0768 55 87 77
Antonio Tolj, Tillväxtverket, telefon: 08-681 65 99

Dela