1000 Jobb – Grundsteget

Vår vision: 2020 ska det finnas minst 1000 anställda i sociala företag i Göteborgsregionen. Projektet ska  skapa tillväxt i befintliga sociala, starta nya företag och höja kunskapen om socialt företagande hos myndigheter.

Läs mer

Fler Arbetsintegrerade Företag i Västra Götaland!

Ett projekt som genomförs i samverkan mellan Västra Götalandsregionen och fyra Coompanion-kontor. Projektet ska bidra till att fler människor inkluderas på arbetsmarknaden genom arbetsintegrerade sociala företag (ASF).

Läs mer

ASF Akademin

Det nya projektet ASF Akademin utbildar företag runt om i landet för att arbetsträningen ska bli ännu bättre och kvalitetssäkrad. Projektet utbildar även ledare i företagen för att kunna möta de unika förutsättningar som finns i just sociala företag.

Läs mer

Collaborative Financial Readiness

Är ni ett socialt företag? Växla upp er samhällsnytta – vi gör er redo för en investering!

Läs mer

Stadslandet

Med sitt läge mellan stad och landsbygd kan Göteborgs norra stadsdelar ses som framtidsområden för innovativ stadsutveckling. I det EU-finansierade projektet Stadslandet Göteborg möts stad och land i innovation och affärsutveckling kring livsmedel, turism, logistik och gröna näringar.

Läs mer

Sharing Cities

Sharing Cities Sweden ska sätta Sverige på kartan som ett land som aktivt arbetar med delningsekonomi i stora städer. Projektet ska utveckla världsledande testbäddar för sharing economy i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå.

Läs mer

Convoy Väst

Projektet Convoy Väst ger människor chansen att utveckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idéer, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag!

Läs mer