Ready SET Go – affärsidébyggarworkshop

rsg_jag_e_fantastiskSka ni jobba med entreprenörskap? Vill ni ha en fartfylld start med många aha-upplevelser och ett levandegörande av vad det är att starta företag?

Genom workshopen Ready SET Go kan man uppleva vad entreprenörskap är – tillsammans. Det är en workshop på en eller två dagar där deltagarna lotsas igenom fartfyllda övningar, upptäcktsfärder i sig själva, teambuilding och i skapandet av affärsidéer utifrån gruppens gemensamma resurser (de som man hittade i upptäcktsfärden hos sig själv).

Irsg_thinkbignga tidigare kunskaper eller erfarenheter krävs. Vi utvecklar idéer  och affärskoncept under tiden.  Ofta resulterar dagen i affärsidéer som är fullt realistiska att förverkliga. MEN det viktigaste med workshopen är de som deltar upptäcker att de har egna resurser att bygga vidare på och en förståelse för hur de utifrån dessa kan bygga affärsidéer.

Workshopen utförs av diplomerade processledare från Coompanion. Alla deltagare får varsin idé- och inspirationsbok att arbeta med under workshopen och ta med sig hem.

Vi kan specialanpassa workshopen till olika grupper och också i tid.

Välkommen att höra av dig till oss på Coompanion för att beställa din Ready SET Go eller för mer information!