Starta företag tillsammans!

Vi är Sveriges enda experter på att starta och driva företag tillsammans, kooperativ och företagssamverkan. I vår kostnadsfria rådgivning hjälper vi er att vässa er idé, söka finansiering eller hitta andra att samverka med för att växa. Så när ni vill starta företag tillsammans – kontakta oss! Vi börjar alltid med ett förutsättningslöst samtal.

Läs mer

Boosta ert styrelsearbete!

Gå en utbildning eller hyr in ett proffs! Vi erbjuder kurser i styrelsearbete, ger handledning och kan även bidra som ledamot eller adjungerad i styrelser. Du kan också hyra in en erfaren ordförande till stämman eller årsmötet från oss. Ta in ny kompetens och utveckla er organisation!

Läs mer

Socialt företagande

Vi är experter på socialt företagande som skapar jobb till långtidsarbetslösa. Vi stöder grupper som vill starta företag och jobbar även med Social Franchising för att kunna använda redan beprövade affärsidéer på nya orter. Nå drömmen – kontakta oss idag!

Läs mer

Ekonomi

Coompanion kan sköta ert företags bokföring, löner, redovisning och mycket mer. Vi skräddarsyr ett upplägg som passar ert behov. Det ska vara lätt att starta företag i Göteborg!

Läs mer

Juridik

Har du funderingar kring avtal eller andra överenskommelser? Vill du veta hur ditt företag påverkas av nya lagar eller riktlinjer? Vi hjälper dig med juridiska frågor och håller utbildningar under ledning av vår egen jurist.

Läs mer

Kommunikation

Att synas, höras och bli förstådd är viktigt! Vi hjälper er med allt från kommunikationsstrategi till kampanjer, trycksaker, hemsidor, pressmeddelanden, foto eller rörlig bild. Vi skräddarsyr en lösning efter just ert behov.

Läs mer

Social Franchising

Använd en affärsidé som ni vet fungerar! Vi har kombinerat den bästa metoden för att sprida affärsidéer med vår långa erfarenhet av att stödja sociala företag. Vi kallar det för Social Franchising.

Läs mer

Finansiering

Letar du efter finansiering för att förverkliga dina idéer? Vi kan hjälpa dig starta företag i Göteborg! Mikrofonden Väst investerar i företag som skapar social impact och samhällsnytta.

Läs mer

Processledning – när delaktighet spelar roll!

En extern processledare kan göra stor skillnad vid utvecklingsarbeten där medskapande är viktigt. Vi arbetar med roliga och involverande metoder som öppnar dörrar och skapar glädje.

Läs mer

Ledarskap och konflikthantering

Vi kan ledarskap i idéburna organisationer och vet att förutsättningarna kan vara annorlunda där. Vi stödjer ledare i föreningar, kooperativ och sociala företag genom handledning, ledarskapsutbildning och grupputveckling. När det knakar i samarbetet har vi metoderna och kunskapen som gör en bra process möjlig!

Läs mer

Ansöka om projekt

Tycker ni det är kul att skriva ansökningar? Det gör vi! Vi tar gärna ett förutsättningslöst samtal om det ni brinner för och ser om vi tror att det finns förutsättningar att göra en ansökan till exempelvis någon av EU:s fonder eller till nationella program.

Läs mer

HR och rekrytering

Vi hjälper er med rekrytering, organisationsutveckling och frågor som handlar om relationen mellan arbetsgivare och medarbetare.

Läs mer