var med och coacha framtidens entreprenörer

Vill du vara med på en resa där vi hjälper 100 personer att bli entreprenörer? Nu söker vi personer som har ett stort kontaktnät, träffar många människor och har förmågan att se möjligheter i andras idéer!

Utbildning för handledare

16-17 oktober 2018
YESBOX, Göteborg

Anmäl dig nu!

Vi söker dig!

Tillsammans med oss kommer du att rekrytera och utbilda blivande företagare i verktyget Convoy.  Du och våra andra handledare ska hålla i workshops runt omkring Göteborg, Vänersborg, Trollhättan, Lilla Edet och Ale kommun.

Det är ett plus om du kan coacha deltagarna i affärsutveckling, finansieringsformer, företagsformer, ekonomi, entreprenörskap eller i att hitta kunder.

Som handledare får du en ersättning på 4000 kronor per workshop. Ingen ersättning betalas ut vid handledarkursen i oktober.

Vad är Convoy?

Projektet Convoy Väst ger människor chansen att utveckla sin affärsidé tills de är redo att dra igång sitt egna företag. Som egenanställd kan man i lugn och ro testa och marknadsföra sina idéer, hitta kunder och lära sig mer om att driva företag – utan att starta företag!

Som egenanställd hos Convoy får man tillgång till vårt IT-system för att sköta företagets administration.

I projektet får deltagarna utbildningar, rådgivning, nätverksträffar och mycket mer! Kostnaden för Convoys egen­anställningsföretag är 6,5% av fakturerat belopp.

All vinst i Convoy investeras i verksamheten och gör att vi kan erbjuda lägre priser!

Anmäl dig nu!

 

Har du några frågor?

Ring 070-598 90 95 eller maila lotta.forslind@coompanion.se

convoy logotyper